Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.


Stisykkelguide

Finn din stisykkel

 

Om du trives best i skogen eller på fjellet, og liker å utforske nye områder, er stisykling noe for deg. Men det kan være litt krevende å velge riktig sykkel. Det finnes en rekke modeller og en må vurdere blant annet geometri, hjuldimensjon, dempefunksjonalitet etc. I denne artikkelen får du flere nyttige tips før du skal finne din stisykkel. 

 

Les mer...

Blinkende lys livsviktig i kaotisk trafikkbilde:

– Gjør deg synlig, hele døgnet

 

At syklister bruker lys i mørket er en selvfølge. Nå viser undersøkelser at gode sykkel-lys på dagtid bidrar mye til å reduserer risikoen for kollisjoner. For øke trafikksikkerheten bør alle syklister bruke blinkende for- og baklys, også på høylys dag. 

 

 

– Vi har ingen å miste. Lys på dagtid er simpelthen en smart og enkel livsforsikring, sier Espen Folkøy.

_________________________________

Les mer...

Suksess, ikke fiasko:

10 tips før terrengrittet

 

Ritt er morsomt og givende. Noe å strekke seg mot! Men hvordan skal en egentlig legge opp rittet, og forberedelsene? Eller spise underveis? Trenger jeg egentlig sekk, og hva skal jeg putte oppi?

 

Les mer...

Toppturer – det ”nye” friluftslivet:

Kald kongefølelse

 

For bare få år siden var toppturer vinterstid forbeholdt noen få entusiaster. Slik er det ikke lenger. Å bevege seg opp et fjell for egen maskin og deretter frikjøre ned, er den friluftsaktiviteten som øker mest her i landet.

 

– Mestringsfølelse, jomfruelige bakker og vanvittige naturopplevelse er grunnen, forklarer toppturekspert Yngve Sollien hos Sykkelboden. 

 

 

Vi er jo et toppturfolk gjennom sommerhalvåret, men da med fjellstøvler. At toppturer på ski blir stadig mer populært er sånn sett ikke overraskende. Nå har utstyret blitt svært bra og relativt rimelig. I kombinasjon med grunnleggende kunnskap om sikkerhet til fjells, kan alle begynne med toppturer.

_____________________________

 

Les mer...

Toppturer:

Noen tips til utstyr

– Toppturer slett ikke er forbehold superalpinister og folk med romslige lommebøker. Kvaliteten på dagen utstyr gjør at du vil ha glede av dette i utallige sesonger

 

 

Å oppnå maksimal skiglede og gode turopplevelser er det avgjørende når en skal velge utstyr. Her får du tips om valg av ski og støvler, og øvrig utstyr du trenger for fine iog trygge toppturer. 

_________________________________

Les mer...